Altijd al Spaans willen leren? Dan is dit uw kans. Nog voor de zomer kunt u de eerste beginselen van deze mooie en veel gebruikte taal leren. U krijgt les in een prachtige omgeving van een zeer gemotiveerde en deskundige lerares: Malou Bruijn. Malou heeft 3 jaar leservaring. Ze heeft gewoond en gewerkt in Noord- en Zuid-Spanje.

Wat kunt u precies verwachten? Een 8-delige cursus Spaans, waarmee u uit de voeten kunt tijdens een bezoek aan Spanje. Thema’s die behandeld zullen worden, zijn onder andere: de Spaanse cultuur, op vakantie naar Spanje en het Spaanse eten.

U betaalt € 7,50 per les, € 5,00 op vertoon van uw Ooievaarspas. De lessen worden gegeven op de donderdagmiddag van 15.00- 16.30 uur in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4. De cursus gaat op donderdag 5 april van start en eindigt op 24 mei. Heeft u interesse?

Voor aanmelding stuurt u een e-mail naar maloubruijn@gmail.com Wilt u meer informatie dan neemt u contact op met Dennis Bodano van @Welzijn Rijswijk: dennis.bodano@welzijn-rijswijk.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!