Een gezonde pannenkoek bakken kan op 19 maart. Het CJG Rijswijk (Centrum voor Jeugd en Gezin) organiseert samen met Happy Fit en Welzijn Rijswijk ‘gezonde pannenkoeken bakken’ in wijkcentrum Stervoorde. Je leert onder andere wat er nodig is om (gezonde) pannenkoeken te maken en wat de kosten daarvan zijn.

Voordat we gaan bakken, spelen we eerst een quiz. Daarin kom je meer te weten over wat gezond is en wat niet, hoeveel de ingrediënten kosten en wat je allemaal nodig hebt om een pannenkoek te maken. Deze quiz staat in het teken van bewustwording.

Nadat je de ingrediënten hebt gekozen, gaan we onder leiding van de superchefs van Happy Fit samen gezonde pannenkoeken bakken. Deze mag je vervolgens zelf versieren en natuurlijk zelf opeten!

Wanneer: maandag 19 maart van 15.30 tot 17.30 uur Voor wie: kinderen vanaf 8 jaar Waar: Wijkcentrum Stervoorde (Dr. H.J van Mooklaan 1) Kosten: ‘gezonde pannenkoeken bakken’ is helemaal gratis.

Vooraf aanmelden hoef niet. Als je mee wilt doen, kom dan op 19 maart om 15.30 uur naar Stervoorde.

Deze activiteit is onderdeel van de themakalender van het CJG Rijswijk. Elke maand organiseert het CJG een activiteit binnen de thema’s jeugd en gezin. Kijk voor meer informatie op www.cjgrijswijk.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!