Te Werve heeft een drukke overschrijvingsperiode achter de rug. Ondanks eerdere toezeggingen en afspraken met betrokkenen vertrokken een flink aantal spelers van het 2e elftal (10 (!))  in het kielzog van vertrekkend trainer Dennis Brinkert naar Celeritas.‎

Er konden echter ook een aantal nieuwe spelers aan de selectie (1e en 2e elftal) worden toegevoegd en bovendien werd ook de technische staf versterkt. Zo zal James Regteren (ex De Ster) het 2e elftal (uitkomend in de 3e klasse reserve) gaan trainen en komt Rawien Malaha over van Remo om hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede te assisteren.

Tegenover het vertrek van 1e elftal spelers Prince Addai (Quick Steps), reservekeeper Nepo Kwidama (Celeritas)  ‎en Diosmell Heijgen (ZSGOWMS) staat de komst van de volgende spelers die de selectie van Te Werve zullen komen versterken.

– Jael Paas (Laakkwartier zo)
– Sahin Kalkanoglu (Tac 90 zo)
– Kevin Sanchez (Tac 90 zo)
– Victor Sanchez (Tac 90 zo)
– Chris Stilting (Velo)
– Rico Deekman (Forum Sport)
– Clinton Delali (Forum Sport)
– S. Malaha (Forum Sport)
– Landito Valk (Wateringse Veld/Gona)
– Tucker Buitenman (Wateringse Veld/Gona)
– ‎Wilfred Geerman (Wateringse Veld/Gona)
– ‎Erik de Wolf (Vuc)
– Jose dos Reis (Schipluiden)
– Nikolai Volskyi (Wassenaar)
– Abdel Blouh (Roodenburg)

Te Werve is blij met deze nieuwelingen die in veel gevallen al een verleden hebben bij Te Werve (Kalkanoglu, de Wolf en Valk) of een verleden op het complex van Vredenburch (Paas (tevens zoon van verzorger Carlos ‎Paas) en Deekman) en de club kijkt uit naar het debuutjaar in de 1e klasse.

Bron: HetHaagsAmateurVoetbal.nl

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!