Na anderhalf jaar heen en weer sjouwen, hebben de vrijwilligers van de Weggeefwinkel in De Ottoburg aan de Esdoornstraat eindelijk een geschikte vaste locatie gevonden. De voorbereidingen voor de feestelijke heropening op dinsdag 20 februari zijn in volle gang.

Het Oude Raadhuis, Stervoorde, de P. van Vlietlaan, de Volmerlaan. De Weggeefwinkel heeft in de anderhalf jaar dat het bestaat al veel panden betrokken. Over een paar weken is het afgelopen met het heen en weer gesjouw en is De Ottoburg de vaste locatie. Daar wordt de komende tijd nog hard gewerkt door de vrijwilligers om op 20 februari de nieuwe vestiging feestelijk te openen.

De Weggeefwinkel Rijswijk draait op vrijwilligers en heeft als doelstelling om inwoners van Rijswijk die onder of op het bijstandsniveau leven te helpen hun situatie te verbeteren. Het fungeert als een soort bemiddelaar tussen donateurs van kleding en goederen en de afnemers daarvan. De Weggeefwinkel is altijd op zoek naar goede kleding, speelgoed en (klein) huisraad.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!