Nu de voorjaarsvakantie begonnen is, worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo ook in Ruimte18 aan de Cort van der Lindenstraat 18 op het Rijswijkse bedrijventerrein Plaspoelpolder. Hier een overzicht van deze week.

Dinsdag 27 februari van 10.00-12.000 uur Kinderworkshop Puzzel je eigen 3D dier
Puzzelen, iets wat kinderen als ze klein zijn urenlang kunnen doen maar dan opeens is puzzelen niet leuk meer. Met deze gave 3D puzzels spreekt puzzelen ineens ieder kind weer aan, puzzel een stoere Dino of een elegant paard. Met 8 verschillende soorten puzzels is voor iedereen wat bij. Naast het puzzelen zelf is het natuurlijk nog eens extra leuk dat ze deze puzzels helemaal naar hun eigen zin kunnen decoreren.
Dinsdag 27 februari 10.00 – 12.00 uur
Prijs € 15,- inclusief materialen, drinken en iets lekkers op tafel

Dinsdag 27 februari van 14.00-16.00 uur Kinderworkshop Armbanden maken
Hoe bedoel je armbanden is alleen iets voor meisjes, zelf armbanden maken is iets wat echt ieder kind leuk vindt. Want een armband zelf maken betekent eigen creativiteit en dat alleen maar met de kralen en kleuren die jezelf leuk vind. Er liggen vele kleuren kralen, maar ook stoere voetbalkralen en verschillende bedels op je kind te wachten. Wil je zeker weten dat we nog een plekje hebben reserveer dan snel!
Dinsdag 27 februari 14.00 – 16.00 uur
Prijs € 15,- inclusief materialen, drinken en iets lekkers op tafel

Woensdag 28 februari van 10.00-12.00 uur Kinderworkshop Maak je eigen poppetjes familie
Poppetjes, ze zijn er in vele soorten en maten, gelukspoppetjes, vilten poppetjes, vingerpoppetjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tijdens deze workshop worden de kinderen uitgedaagd om hun eigen poppenfamilie te maken. Ze kiezen dus zelf hun soorten poppetjes en materialen. Je zult zien het resultaat is echt geweldig!
Woensdag 28 februari 10.00 – 12.00 uur
Prijs € 15,- inclusief materialen, drinken en iets lekkers op tafel

Woensdag 28 februari van 14.00-16.00 uur Knutsel-Inloop-Middag
Deze middag kunnen alle kids aan de slag met o.a. Letters versieren, dierenplaatjes op hout, boekenleggers maken, gelukspoppetjes maken, loombandjes en nog veel meer! Geen zin in knutselen? Ook geen probleem….er zijn ook volop spelletjes en Lego beschikbaar! Wij weten zeker dat ieder kind zich prima vermaakt!
Woensdag 28 februari 14.00 – 16.00 uur
Prijs € 5,- inclusief materialen, drinken en iets lekkers op tafel

Donderdag 1 maart van 10.00-12.00 uur Kinderworkshop Textiel
Hoe leuk is het om na de voorjaarsvakantie met je zelfgemaakt tas of etui naar school te kunnen gaan, je eigen basebalcap op te kunnen zetten, of een vlaggetjeslijn te maken voor in je kamer. In deze workshop gaan we met je kind aan het textiel kleuren. We zorgen voor verschillende katoenen artikelen zodat er voldoende te kiezen is.
Donderdag 1 maart 10.00 – 12.00 uur
Prijs € 15,- inclusief materialen, drinken en iets lekkers op tafel

Donderdag 1 maart van 14.00-16.00 uur Kinderworkshop Canvas Borduren
Wol, je kunt het voor zoveel doeleinden gebruiken dat als je het 10 kinderen vraagt je 10 verschillende voorbeelden krijgt van wat je allemaal met wol kan doen. Wij denken iets gevonden te hebben wat nog bijna geen kind ooit met wol heeft gemaakt maar wat ieder kind gelijk leuk vind en ook goed zelf kan maken. Een geborduurd kunstwerk op canvas, laat je dus verassen en geef je kind snel op voor deze workshop want vol is vol!
Donderdag 1 maart 14.00 – 16.00 uur
Prijs € 15,- inclusief materialen, drinken en iets lekkers op tafel

Vrijdag 2 maart van 10.00-12.00 uur Kinderworkshop Dierenhuisje maken
De naam van de workshop verraad het al, tijdens deze workshop gaan de kinderen een dierenhuisje naar keuze verven. Ze kunnen kiezen uit een vogelhuisje, eekhoornvoederbak, vleermuiskastje of insectenhotel.
Vrijdag 1 maart 10.00 – 12.00 uur
Prijs € 15,- inclusief materialen, drinken en iets lekkers op tafel

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!