Op 12 maart heeft de Rijswijkse jeugd duidelijk van zich laten horen tijdens het Jongerendebat in de stadsschouwburg. De aanwezige jongeren in de leeftijd van 16 tot 26 pleitten voor meer betrokkenheid bij de lokale politiek, goede sportvoorzieningen voor de meiden en duidelijkere communicatie uit de gemeente. Ook staat de bereikbaarheid voor Rijswijkers naar omliggende steden hoog op de agenda.

De VVD Rijswijk steunt het pleidooi van de jongeren. Samen zorgen we ervoor dat Rijswijk een veilige, prettige en leefbare gemeente is waar de voorzieningen op peil zijn en er naar de mensen wordt geluisterd. Daarbij kiezen we voor doen: in ons verkiezingsprogramma hebben we opgenomen dat we ambtenaren gaan aanmoedigen om achter het bureau vandaan te komen om met inwoners in gesprek te gaan en Rijswijk bereikbaar moet blijven, ook voor de auto. Het plan van wethouder René van Hemert voor de nieuwe sporthal op de Essenlaanlocatie sluit bovendien aan op de wens voor goede sportvoorzieningen.

Ook na de verkiezingen zullen wij er net als altijd voor de jongeren zijn. Heb je een vraag, een goed idee of wil je gewoon contact met ons opnemen? Laat het ons weten via het contactformulier https://rijswijk.vvd.nl/contact.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!