Happy Fit! Zorgt ervoor dat jongeren en ouderen in beweging komen. Diverse organisaties binnen Rijswijk hebben de handen ineen geslagen en streven naar een gezonde leefstijl voor alle kinderen. Ook jij kunt daar een steentje aan bijdragen door vrijwilliger te worden bij de activiteiten van Happy Fit!

Je krijgt de kans om zelf in jouw buurt een activiteit op te zetten, maar je kunt ook aansluiten bij al georganiseerde activiteiten. Bijvoorbeeld bij het doen van een leefstijlspel met ouders, het maken van gezonde traktaties op scholen, smaakspelletjes e.d.

Samen met een actieve groep betrokken vrijwilligers maken wij Rijswijk gezond! Ben jij een actieve buurtbewoner, ouder of (buurt)professional? Wil je meer weten over een gezonde leefstijl en ben je bereid om je in te zetten om andere ouders en kinderen in jouw buurt te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij graag deze ambassadeursfunctie ? Neem dan contact op met team jeugd van Welzijn Rijswijk: jeugd@welzijn-rijswijk.nl  of bel/app naar 06 22945958.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!