De voorjaarsvakantie nadert. Voor kinderen van diverse leeftijden heeft De Ontdekkers weer de nodige leuke activiteiten in petto. De inschrijving daarvan zijn u geopend, dus kijk snel anders ben je misschien te laat! Ook zijn er diverse leuke cursussen die binnenkort gaan beginnen.

Van maandag 26 februari tot en met vrijdag 2 maart 2018 kunnen kinderen van 2 tot en met 14 jaar deelnemen aan gratis vakantieactiviteiten. Voorbeelden hiervan zijn: Hiphop dansen, Judo of Taekwondo, creatieve activiteiten van de Design School, Bootcamp of Circus! Voor iedere Ontdekker zit er een geweldige activiteit bij.
Voor informatie en aanmelden, ga naar: www.haaglandenbeweegt.nl/vakantieactiviteiten/

Ontdekkerscursussen
Daarnaast starten binnenkort ook weer de Ontdekkerscursussen. Daarbij kunnen kinderen van 2 tot en met 14 jaar deelnemen aan de leukste activiteiten om zo talenten te ontdekken. Een Ontdekkerscursus kost 15 euro en bestaat uit 6 lessen. Van Theaterspelen voor je Leven tot aan Ouder & Peuterdans. Van Circus tot aan Kleutermuziek… Waar wacht je nog op? Doe mee en ontdek je talent! Aanmelden voor een cursus kan tot dinsdag 6 maart 12:00 uur!
Kijk op: www.haaglandenbeweegt.nl/cursusaanbod/

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!