Ditmaal de bijdrage van Gerda van der Vecht, producer van het Portret Spreekt en komt dikwijls in Rijswijk,. Zij komt op verschillende plekken in Rijswijk, maar één plak is zeker haar favoriet.

Gerda van der Vecht: ”Als favoriete plek om te bezoeken kan ik zeker de Rijswijkse Schouwburg noemen. Ik zou hier een mooi verhaal over kunnen schrijven. Zou dan kunnen vermelden dat er bijna ieder jaar een voorstelling van ‘Het Portret Spreekt’ (www.hetportretspreekt.nl) wordt gespeeld in de kleine zaal, o.a. Drie vrouwen rond Koning Willem I, In de schaduw van Thorbecke. Hierbij wordt de uitmuntende samenwerking met alle betrokkenen van de Rijswijkse Schouwburg door ons zeer gewaardeerd. Voor of na de voorstellingen kan er heerlijk gegeten worden in het restaurant van de Schouwburg.”

“Op vrijdag 27 oktober 2017 om 20.15 uur wordt de succesvolle voorstelling van Stichting Het Portret Spreekt ‘Adieu Indië’ gespeeld, Nederlands-Indië 1860-1949 Van Max Havelaar tot Indonesia Merdeka; een historisch spel in scènes en liedjes van historicus en toneelschrijver Philip Walkate.

Foto: spelers van Adieu Indië v.l.n.r. Aron Tringali, Linda Möller, Casper van Bohemen, Robert Rosier, Gepke Witteveen;

Foto Rob Bertsch

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!