Zangeres Shirma Rouse brengt een eerbetoon aan de legendarische Aretha Franklin. Op zaterdag 27 januari (20.15 uur) te zien in de Rijswijkse Schouwburg.

Op 25 maart 2017 werd Aretha Franklin 75 jaar, een mooi moment voor Shirma Rouse om de theatervoorstelling “Aretha! The Queen of Soul” op de planken te brengen en haar leven en muziek te vieren. Deze muzikale theatervoorstelling geeft het publiek een uniek kijkje geeft in het leven van Aretha Franklin, de vrouw, moeder en mens achter de soulstem. Onder begeleiding van een achtmans formatie zingt Shirma Rouse ‘Think’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Respect’ en vele andere favorieten.

Shirma Rouse zong met de crème de la crème uit de muziekwereld: Alain Clark, Chaka Khan, Michael Bolton, Ladies of Soul, en vele anderen. Met haar overtuigende deelname aan The Voice of Holland veroverde zij de harten van het grote publiek en de pers. Zo schreef Veronica Magazine over The Queen of Soul: “Moedig dat de Antilliaanse Shirma Rouse nu een eerbetoon brengt aan de Queen of Soul, maar allejézus wat doet ze het overtuigend!” Dit is een concert dat u niet mag missen!

Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl
.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!