De Strandwalmarkt breidt dit jaar uit. Tennispark Welgelegen aan de Laan te Blotinghe 1 is namelijk op zaterdag 9 september nauw betrokken bij de festiviteiten van het Strandwalfestival. Naast diverse sportactiviteiten is Welgelegen ook de plaats waar in het ‘DELA voor elkaar paviljoen’ de kinderen hun lampionnen versieren en van waaruit ’s avonds de lampionnenoptocht naar het Rijswijkse Bos vertrekt. Shell staat op dit tennispark met een groot paviljoen voor de promotie van het Generation Discover Festival dat in oktober op het Malieveld plaatsvindt. In het paviljoen kan je autootjes in elkaar knutselen die op zout water rijden.

Op sportief gebied is er op het tennispark heel veel te beleven. Welgelegen heeft zijn tennisbanen beschikbaar gesteld voor sportieve activiteiten door Buddy for Balance, Basketbalvereniging Lokomotief, Haaglanden Beweegt, Gymnastiekvereniging VDO Turnlust, Korfbalvereniging Refleks en uiteraard Tennisvereniging Welgelegen zelf. Verder staan de volgende demonstratie en workshops op het programma: Pilates demo door Fauzia, zelfverdedigings-demo door Fighting Club Rijswijk, demo’s van Sport City en demo’s door Buddy for Balance. Dit zijn demo’s en workshops op het gebied van Pilates, zelfverdediging en zumba. Op de andere banen zal Haaglanden Beweegt een aantal springkussens plaatsen, één met glijbaan, de Junglerun stormbaan en een opblaasbaar pannaveldje. Kortom voor elk wat wils op creatief en sportief gebied.

Op de Strandwalmarkt op de Van Vredenburchweg is en blijft het uiteraard ook een broedplaats van creativiteit en sportiviteit. Dus kom sportief en creatief meedoen op de Strandwalmarkt en Tennispark Welgelegen op zaterdag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur!

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!