Reeds voor de 8e keer organiseert Semper Altius in de voorbereiding het FINASECUR Assurantiën toernooi. Dit keer heeft de organisatie gezorgd voor een ijzersterk deelnemersveld met niet minder dan drie kampioenen.

De tegenstanders op het sportpark Hoekpolder zijn dit jaar Die Haghe, Te Werve en Duindorp SV. Te Werve is na drie opeenvolgende kampioenschappen doorgedrongen naar de 1e klasse. Die Haghe heeft een uitstekend seizoen achter de rug en werd overtuigend kampioen in de 3e klasse en ook Duindorp SV wist met grote voorsprong op de nr 2 het kampioenschap in de 4e klasse te behalen.

Op dinsdagavond om 19:30 uur treffen op het Sportpark Hoekpolder Die Haghe en Semper Altius elkaar. Op het zelfde moment wordt er het veld ernaast de wedstrijd tussen Duindorp SV en Te Werve gespeeld. De wedstrijd staan onder leiding van respectievelijk Robbert Dessing en Wim Hoonhout.

Op zaterdag 26 augustus worden er om 14:30 de volgende wedstrijden gespeeld:
Semper Altius – Te Werve olv Robbert Dessing
Die Haghe – Duindorp sv olv Peter den Hartogh.

Naast de normale puntentelling wordt er ook voor elk gemaakt doelpunt een extra wedstrijdpunt toegekend. Als met al belooft dit toernooi ook nu weer veel spektakel en goede wedstrijden.

Voor alle voetballiefhebbers uit Rijswijk en omstreken een goede gelegenheid om hun favorieten zo vlak voor de competitiestart te zien.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!