De naam ‘Sir Winston’ is een begrip in Rijswijk en omgeving. Naast het Casino, Grandcafé De Halve Maan, Partycentrum Sir Winston Club en Sir Winston Fun & Games is er ook Sir Winston Fitness.
Martin Severien is binnen de Sir Winston Leisure Group mede verantwoordelijk voor de marketing en communicatie, maar is zelf ook vaak te vinden in de fitness van Sir Winston. “Vier jaar geleden zijn we met de fitness begonnen. We zijn doorlopend bezig om de sportschool te verbeteren. Eind 2015 zijn we begonnen met het geven van groepslessen. Aan het einde van 2016 kwam daar ook onze sauna bij. De 16 persoons Finse sauna, infrarood zitjes en lounge area zijn een mooie toevoeging voor de sportclub’.”


Ondanks deze uitbreidingen is het concept van Sir Winston Fitness nog steeds ongewijzigd. Severien vervolgt: ”Met een all-in prijs kun je onbeperkt gebruik maken van deze diensten. De meeste sporters kiezen voor de voordelige Basic + en Loyalty + abonnementen. Maar we hebben ook een flexibel abonnement en dag- en rittenkaarten voor mensen die onregelmatig gebruik maken van de faciliteiten.” Terwijl clubmanager Betty een oogje in het zeil houdt in de grote fitnessruimten op de twee verdiepingen, vervolgt Severien over de begeleiding van de gebruikers bij de fitness. “Wij proberen mensen op een verantwoorde wijze te helpen hun doelen te bereiken. Geen crashdiëten, geen te hoge verwachtingen kweken. Nee, de ‘real deal’. Vaak hoort hier ook een lifestyle verandering bij. We helpen bij het vinden van een balans tussen voeding, beweging en genieten. Dan is het ook goed vol te houden.”

Ook bij de groepslessen merken ze bij Sir Winston dat mensen, jong en oud, bewust kiezen voor een gezonde levensstijl en balans. “Zo ontdekken steeds meer mensen de kracht en heilzame werking van Yoga. Sinds vorig jaar biedt Sir Winston Fitness ook een groepsles speciaal voor senioren aan. Die wordt twee maal per week gegeven en varieert altijd. Eén ding is altijd hetzelfde: in deze Senior Fit les wordt er rekening gehouden met elkaar en eventuele fysieke gebreken. Bovendien wordt er steevast gezellig afgesloten met een lekker bakje koffie of thee.”

Sir Winston Fitness heeft ook een Bring-a-friend actie. Neem als lid van de Sir Winston Fitness een vriend of vriendin mee die de Fitness wil proberen. Bovendien mag het nieuwe lid maar liefst vier weken gratis gebruik maken van alle voorzieningen in de fitness. En inschrijfkosten hoeven ook niet te worden betaald. Een goede deal voor nog meer beleving in de fitnessruimten van Sir Winston Fitness.

Wie de sfeer wil proeven bij Sir Winston Fitness kan met een gratis dagpas eerst alles uitproberen. “We hebben eigenlijk altijd wel een leuke actie voor starters. Daarom is het wellicht verstandig om daarvoor onze website te raadplegen.”

Voor meer informatie over Sir Winston Fitness, ga naar: http://sirwinstonfitness.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!