Semper Altius is een financieel gezonde vereniging en dat hebben we mede te danken aan de jarenlange inzet van René Eversteijn (foto). Helaas voor Semper Altius treedt René af als penningmeester, maar blijft hij natuurlijk wel aan als vedette van veteranen 2. Op deze manier blijft hij een belangrijke rol vervullen voor de vereniging. Graag wil het bestuur van Semper Altius bedanken voor de ontelbare uren die hij in de vereniging heeft gestoken.

Edley Birdja heeft moeten besluiten om vanaf 1 november 2017 zijn taken als voorzitter van de PR/Sponsorcommissie voor Semper Altius neer te leggen om zowel privé als zakelijk meer tijd vrij te kunnen maken.

Edley heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de grondlegging van een nieuw beleid op PR en commercieel gebied. Edley heeft in die tijd voor Semper Altius de deuren geopend naar maatschappelijke instanties en heeft de commerciële mogelijkheden voor ons in kaart gebracht. Ook heeft hij de banden met de K.N.V.B. aangehaald en versterkt.

Allemaal zaken die Semper Altius op korte en lange termijn veel profijt gaan bieden. Hij heeft aangegeven projectmatig betrokken te willen blijven bij de vereniging. Het bestuur bedankt Edley ontzettend voor zijn inzet en hoopt dat we hem nog regelmatig kunnen inzetten voor passende projecten.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!