De Rijswijkse Samantha Steenwijk is er niet in geslaagd om The Voice of Holland te winnen. Zij verloor in de allerlaatste beslissing van Jim. Dit ondanks dat heel veel BN’ers het publiek hadden gevraagd om op Samantha te stemmen

Het was een lange avond voor de finalisten Dani, Jim, Nienke en Samantha. Uiteindelijk bleven Jim en Samantha over om uit te maken wie de winnaar werd van de finale van The Voice of Holland. Het werd uiteindelijk Jim. Hem staat een mooie start te wachten met een platencontract dat hem verder moet gaan brengen in de muziekwereld. Ook kreeg hij een mooie auto als prijs.

Levensliedprinses Samantha zong een duet met ‘vriend’ Gerard Joling. Later vertolkte zij haar Blind Audition ‘Ik leef mijn eigen leven’ en gaf ze haar nieuwe single ‘Geef je weer aan mij’, een vertaling van ‘Let me try again’ van Frank Sinatra, ten gehore.

Coach Sanne, die haar voorlopige afscheid aankondigde ten faveure van Lil Kleine, sloeg de spijker op de kop toen zij Samantha toeriep: “Je bent een volksheldin. ”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!