Tijdens de eerste liveshow van The Voice of Holland heeft Samantha Steenwijk uit Rijswijk weer veel indruk gemaakt op de coaches en het publiek. Haar oude coach Anouk was zo onder de indruk van haar voormalige teamlid dat zij Samantha een tien gaf.

De inmiddels Koningin van het Nederlandse Lied, Samantha Steenwijk, vertolkte vrijdag een Nederlandstalige versie van Always van Bon Jovi. Het lied Altijd in de versie van Samantha en coach Miss Montreal scoorde bij Anouk een tien, bij Ali B. een 8,5 en bij Waylon een 7. Van de eigen coach Miss Montreal kreeg zij een negen. Vooral Anouk was onder de indruk. “Je bent uit je comfort zone gekomen. Je bent een geweldig wijf. Ik zou zelfs naar een concert van je willen gaan en zelfs een keer met je willen gaan vissen.” Miss Montreal: “Je doet iets anders dan alle anderen. Je bent uniek. Je nailde hem van top tot teen.” De thuiscoaches gaven Samantha een 7,99. Het teamgenoot van Samantha, toen zij nog in team Anouk zat, Nienke scoorde ook een tien.

Kijk hier naar het optreden van Samantha Steenwijk in The Voice of Holland: http://www.thevoiceofholland.com/item/687/samantha_steenwijk_always

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!