Samantha Steenwijk uit Rijswijk heeft tijdens de derde liveshow de finale van The Voice of Holland gehaald. Met ‘Ik kan echt zonder jou’ van Ruth Jacott en ‘Wat zou je doen’ van Bløf maakte ze genoeg indruk op het stemmende publiek en behoorde ze tot de beste vier van de vrijdagavond.

Eerst wilde Steenwijk Bløf niet doen, maar op aanraden van coach Sanne Hans ging ze de uitdaging aan. ”Alle nummers die ze zingt worden ‘ver-Samanthaat’. Ook het nummer van Ruth Jacott leek niet bij Samantha te passen maar uiteindelijk maakte ze zich het nummer weer eigen, waardoor het publiek overtuigd werd van de veelzijdigheid van Samantha.

“Er is niets met je longen”, vertelde Waylon na afloop van haar optredens. Haar oude coach Anouk: “Samantha is te gek en hoort zeker in de finale. Maar wel een tip: ga niet te netjes en alles articuleren. Zing zoals je dat ook in het begin deed.” Haar huidige coach Sanne Hans deed een duet met haar. “Je bent echt de enige in dit genre. Mensen die hier van houden zijn trouw hier aan.”

Kijk naar de optredens van Samantha op 19 minuten en 35 seconden en op 1 uur 8 minuten en 55 seconden op onderstaande link: https://www.rtl.nl/video/1296ffad-5c8c-3d34-846e-d8dd54e6554b/

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!