Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan ze vieren! Daarom is er nu Tina, de musical. Op zondag 28 januari te zien in de Rijswijkse Schouwburg.

Tina en haar beste vrienden Puck en Fabio mogen elke week een superleuk tijdschrift vullen en de grootste sterren interviewen, dat is natuurlijk een feestje. Totdat Tina’s ouders veel te druk zijn en Tina stiekem verliefd wordt op de knappe, maar onbereikbare hunk Bobby. Alsof de drukke ouders en verliefdheid nog niet genoeg zijn krijgt Tina ook te maken met een strenge uitgeefster, een zeurende koerier en raast er een doldwaze tweeling over het podium. Gelukkig komt oma (gespeeld door Mariska van Kolck) speciaal uit het buitenland om Tina te helpen.

Tweeling Mylène en Rosanne Waalewijn zijn voor hun rol in Tina de musical genomineerd voor een Musical Award in de categorie Aanstormend talent. Na afloop van de voorstelling kun je ze ontmoeten tijdens de meet & greet in de theaterfoyer.

Tina, de musical is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee! Voor ieder wat wils!

Zo 28 januari – 14:00

Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!