Met ‘Zo doen we dat hier’ heeft Piepschuim het beste programma gemaakt tot nu toe. Met regie-advies van Karel de Rooij is een waanzinnig muzikaal programma samengesteld dat zich bevindt op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. Op zaterdag 27 januari zijn ze te zien in de Rijswijkse Schouwburg.

Wederom zijn alle Piepschuim-ingrediënten aanwezig, maar nooit eerder zijn ze zo fraai gemixt. Onder regie van Karel de Rooij is het resultaat een kolkende mix van muziek, theater, maatschappelijk cabaret en mime geworden. Een voorstelling die uw oren doet fluiten en waarover nog lang nagepraat zal worden.

Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor een land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Daar gaat dit programma ook niet over. Zo doen we dat hier gaat over u, over hen, over ons allemaal dus eigenlijk. Over grote thema’s en een klein hartje. Theater met tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje.

Za 27 januari – 20:15 Rijswijkse Schouwburg

Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!