Na een lange periode van blessureleed is Marcel Bogaart weer terug op het padelveld. Vorige maand bereikte de 45-jarige eigenaar van Indoor Sport & Eventcenter La Playa de finale van zijn eigen NPB 100 toernooi. Donderdag verscheen er op voor padelspelers bekende website www.padelcentrum.nl een artikel over de Rijswijkse ondernemer en padelgek.

Ruim drie jaar geleden kreeg Bogaart last van een armblessure, staat er te lezen in het artikel. Wat begon als een pijntje groeide uit tot een groot probleem. Door behandeling en medicatie kon hij blijven spelen en maakte ook de nodige successen met het Nederlands team mee. Tot op een dag dat hij moest erkennen dat rust het enige medicijn was.

En nu is hij weer terug. “Ik was echt heel bij om weer te kunnen spelen”, zei Bogaart naar aanleiding van het NPB 100 toernooi in La Playa. Daar bereikte hij samen met Marnick Ryckaert, een van zijn dubbelpartners, de finale. Berend Boers en Peter Bruijsten waren net iets te sterk.

Daarmee is Bogaart weer helemaal terug. “Ik ben van plan nog veel meer toernooien te spelen en kijken hoever ik kan komen”, klinkt het dan ook strijdlustig.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!