Ook voor het Rijswijks Dagblad was 2016 een mooi jaar, het eerste jaar van ons bestaan. Wij blikten met de medewerkers terug op 2016 en blikten vooruit op het nieuwe jaar. Het leek ons leuk om dat ook even kort te doen met bekende(re) Rijswijkers.

Wij vroegen hen naar het afgelopen, het nieuwe jaar, en wat zij op 1 januari gaan doen en vanaf die datum niet meer gaan doen. Ditmaal een gesprekje met Robert Schoemacher. Hij houdt zich bezig met cosmetische geneeskunde, lasergeneeskunde en injectables.

Robert Schoemacher: “In het afgelopen jaar was voor mij de start van de franchise Perfect Age Beauty Centers heel belangrijk. Daar doen we aan huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen, injectables, cryolipolyse behandelingen (afslanken door vetbevriezing), tatoeage verwijdering en duurzaam ontharen. Op 1 januari ga ik langs familie in Nederland. Ik woon sinds anderhalf jaar in Spanje. Wat ik niet meer ga doen, tenminste ik ga het proberen, is snoepen. Ik ben gek op chocolade en drop. In het nieuwe jaar gaan we een mooie trip maken met de hele familie naar Disney World in Amerika. Dat is een voorlopig hoogtepuntje om naar uit te kijken.”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!