Ook voor het Rijswijks Dagblad was 2016 een mooi jaar, het eerste jaar van ons bestaan. Wij blikten met de medewerkers terug op 2016 en blikten vooruit op het nieuwe jaar. Het leek ons leuk om dat ook even kort te doen met bekende(re) Rijswijkers.

Wij vroegen hen naar het afgelopen, het nieuwe jaar, en wat zij op 1 januari gaan doen en vanaf die datum niet meer gaan doen.

Ditmaal een gesprekje met Els Pronk (tweede van rechts op de hoofdfoto hierboven), iemand die de laatste weken meer dan actief was met het inzamelen van kerstpakketten voor de voedselbank.

Els Pronk: “ Mijn hoogtepunt van het afgelopen jaar was dat ik mensen heb kunnen helpen en uiteindelijk met mijn vriend na een moeilijke tijd ben gaan samen wonen en zijn broer heb opgevangen. Anders had hij ook geen huis meer door een grote fout. En 1 januari ben ik dankbaar wat ik voor anderen heb kunnen betekenen. Dat ga ik het komende jaar ook weer doen. 2017 gaat weer een heel ander jaar worden. Ik wil gaan bereiken wat ik wil en doen wat ik kan doen. Tsja.. wat zal ik niet meer zou moeten doen is roken , 1 januari moet ik stoppen, Ook ga ik leuke dingen doen met televisie, zoals figureren in leuke tv-series. Ik laat het allemaal op me af komen en genieten.”

voedselbhgvliet2-2

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!