Op zaterdag 2 september strijden de kandidaten met elkaar om uitgeroepen te worden tot winnaar van de Rijswijk Talent Award 2017. Het is de allereerste editie van de Rijswijk Talent Award finale! Het programma van de avond is definitief bekend. Kaarten zijn nog te koop via de website van de Rijswijkse Schouwburg.

Tijdens de finale van de Rijswijk Talent Award zijn 12 acts te zien op het podium van de Rijswijkse Schouwburg. 10 Acts zijn geselecteerd tijdens de voorrondes in mei en 2 kandidaten hebben een wildcard voor de finale bemachtigd. De kandidaten worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van juryvoorzitter Marc Schultheis, directeur van de Rijswijkse Schouwburg.
Wanneer de jury in beraad gaat om de winnaar te bepalen, wordt het publiek getrakteerd op een optreden van dansgroep Extreme. Met de moderne choreografie die deze dansgroep van Door Laverman laat zien, werden ze Nederlands kampioen tijdens de Dance Competitions in Haarlem. Ook de Napsters treden op tijdens het juryberaad. De Napsters zijn 5 Haagse jongeren die jazzmuziek spelen. Ze zitten allemaal op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en spelen al bijna een jaar samen, en met succes. Niet alleen wonnen ze de talentenjacht Alles Kids, ook hebben ze inmiddels optredens op onder andere Parkpop, het Zeeheldenfestival en Jazz in de Gracht op hun naam staan.

De Rijswijk Talent Award wordt gepresenteerd door Evita de Roode en Joey Koeijvoets. Evita presenteert regelmatig grote evenementen en is te zien en te horen als radio en tv-presentatrice. Joey presenteerde in mei de voorrondes van de Rijswijk Talent Award en is te beluisteren als radiopresentator bij Feel Good Radio.

Het niveau van de kandidaten ligt hoog, het belooft dan ook een spannende avond te worden. Kaartjes voor de finale avond – op zaterdag 2 september om 19.30 uur – kosten slechts €8,75 en zijn te koop via www.rijswijkseschouwburg.nl

De Rijswijk Talent Award wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd door Trias, centrum voor de kunsten. Trias doet dit in samenwerking met het Rijswijks Jeugdtheater, Just Dance Studio, Balletstudio Karin den Os en de Rijswijkse Schouwburg. Meer informatie over de Rijswijk Talent Award vind je op www.rijswijktalentaward.nl.
Niet voor publicatie: neem voor meer informatie contact op met Sigrid Verdonck, coördinator Marketing & communicatie bij trias via sigridverdonck@stichting-trias.nl of 070 396 9266.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!