In ‘10 jaar de Règâhs’ blikt de groep terug op deze veelbewogen tijd en gunt het publiek een kijkje achter de schermen. Vol zelfspot en Haagse humor nemen zij zichzelf en de hele wereld op de Haagse hak. 23 februari te zien in de Rijswijkse Schouwburg.

Het begon ooit als grap. Flamenco gitarist en Hagenees Johan Frauenfelder hertaalde twee Spaanse liedjes naar het Haags en bracht ze als dubbelsingle op de markt en ging nietsvermoedend op vakantie naar Spanje. Eenmaal terug wist hij niet wat hem overkwam. De pers, radio, televisie waaronder DWDD en TV West, iedereen wilde weten waar die Règâhs ineens vandaan kwamen.
Nu, 10 jaar later, is de groep één van de bekendste theatergroepen uit Den Haag die met veel succes door Nederland toert. Ze spelen een soort Bes-Tof de Règâhs met hun allergrootste hits en favoriete ballades. Want er valt altijd veel te lachen maar het zal niemand ontgaan dat er ook heel gevoelig en vakkundig gemusiceerd wordt en menigeen moet soms een traantje wegpinken.
En na deze 10 jaar? Gaat de groep vrolijk verder want er zijn al weer talloze plannen…. maar daarover latâh! Dit feessie mag u niet missuh!

Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!