Zoals de naam al zegt Picknick in het Park, worden alle bewoners van de Bomenbuurt 24 september uitgenodigd om te gaan picknicken. Het is de bedoeling je eigen eten en drinken mee te nemen en te delen met de rest van de bewoners van de Bomenbuurt.

Geen talent in de keuken? Iets makkelijks mag uiteraard ook. Oudere bewoners van de Bomenbuurt worden speciaal uitgenodigd. Dit jaar worden de oudere bewoners van de Bomenbuurt in het zonnetje zetten. Ouderen, soms hulpbehoevend, andere zeer kwiek en bij de tijd, kunnen in contact laten komen met de directe buren uit de straat.

Wellicht komt u in contact met iemand die graag met u een boodschapje wilt doen, of even de heg voor u wilt knippen. Misschien zoekt u een iemand die graag met u een kaartje wilt leggen of gewoon gezellig een kopje koffie met u wilt drinken. Bent u minder mobiel, dan kunt u dit ons doorgeven aan de organisatie. Zij zorgen ervoor dat u wordt opgehaald. Dit wordt gedaan door de kinderen uit de Bomenbuurt, uiteraard onder begeleiding van een volwassene.

Ook is er voor de kinderen ook genoeg te beleven. Zo zal er een basketbal- en korfbalclinic verzorgd worden.Dit jaar zijn er weer twee verschillende springkussens: een voor de allerkleinste onder ons en de andere is een meer stoer springkussen voor de wat oudere kinderen. Misschien doen we dit jaar weer de wedstrijd “Welke volwassen is de snelste!”. Naast deze activiteiten kunnen de kinderen zich laten schminken en mogen ze cupcakes versieren.

De dag zal geopend worden door burgemeester Michel Bezuijen.

Wilt u opgehaald en teruggebracht worden? Dan kunt u contact opnemen met 06 2324 1697 of info@bomenbuurt-rijswijk.nl

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!