Het nieuwe filmjaar bij het Filmhuis Rijswijk begint op dinsdag 3 januari. Elke week kunt u op dinsdagmiddag een film zien. Iedere laatste zaterdag van de maand kunt u ook naar een film in het Filmhuis Rijswijk. Voorafgaand aan de film verzorgt de Bibliotheek dan een lunchlezing.

Programma januari

Turist Tijdens een skivakantie vlucht een man weg voor een dreigende lawine, zijn vrouw en jonge kinderen achterlatend. Hierdoor komen de verhoudingen in het gezin onder druk te staan.
Dinsdag 3 januari | 14.00 – 16.15 uur

Spotlight  In Boston onthullen een aantal journalisten een uitgebreid netwerk van katholieke priesters die zich aan kindermisbruik schuldig maken.
Dinsdag 10 januari | 14.00 – 16.30 uur

Marie Heurtin In Frankrijk eind negentiende eeuw wordt de doofblinde Marie in het klooster toevertrouwd aan de idealistische non Marguerite.
Dinsdag 17 januari 14.00 – 16.00 uur

Een man die Ove heet Een norse man heerst over het woonerf waar hij tientallen jaren met zijn vrouw woonde, alsof het van hem is. Zijn nieuwe buren zien kans om door zijn pantser te breken.
Dinsdag 24 januari | 14.00 – 16.15 uur

De helleveeg In Brabant heeft Albert vanaf zijn jeugd in de jaren vijftig een band met zijn eigenzinnige en verbitterde tante Tiny. Het wordt hem langzamerhand duidelijk dat ze zo geworden is door haar jarenlange worsteling met haar familie. Verfilming van de roman van A.F. Th. Van der Heijden.
Zaterdag 28 januari | Lunchlezing 13.00 – 13.45 uur | Film 14.00 – 16.15 uur

Blue Jasmine
Als de verwende miljonairsvrouw Jasmine als gevolg van de economische crisis alles kwijtraakt, moet zij noodgedwongen bij haar armoedige zus intrekken.
Dinsdag 31 januari | 14.00 – 16.00 uur

Kaartverkoop: www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!