Op dit evenement op zondag 24 september vanaf 13.00 uur wordt het nieuwe Ontdekkersbrochure gepresenteerd. In deze brochure staat al het aanbod van de Ontdekkers in Rijswijk. Om je kennis te laten maken met het aanbod, zijn er op 24 september diverse Rijswijkse aanbieders aanwezig in ‘In de Bogaard’.

Er worden clinics en workshops verzorgd voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Tussen 13:00 en 16:00 kunnen kinderen gratis meedoen aan supertoffe activiteiten. Proef, ervaar en ontdek welke (verborgen) talenten jij hebt. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven.

Om 13:00 luister je eerst naar de swingende opening van Bucket Drumming. Daarna ga je aan de hand van een Ontdekkersplattegrond het avontuur aan. Op de Ontdekkersplattegrond kan je precies zien wat er allemaal te doen is op deze middag. En vergeet je Ontdekkerstasje niet, deze kan je ophalen bij de informatiekraam van de Ontdekkers.

Het complete aanbod is te zien in het nieuwe Ontdekkersbrochure. Word ook Ontdekker! Voor meer informatie over de cursussen, sport-, cultuur-, natuur-, taal- en techniekactiviteiten ga je naar: www.ontdekkersrijswijk.nl.

Bij slecht weer vinden de activiteiten plaats in promenade De Terp.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!