Afgelopen zondag was eindelijk de laatste wedstrijd voor de Red Lions-softbaljunioren. De meiden van coach Ed Hoet wonnen ook hun laatste competitiewedstrijd; het werd 10-5 tegen de softbaljunioren van Odiz Frogs uit Purmerend.

Een geweldige prestatie, want hiermee zijn de meiden ongeslagen kampioen geworden in de landelijke eerste klasse junioren kampioenspoule. En dat moet natuurlijk op een bijzondere manier worden gevierd en afgesloten, en dat gaan de meiden doen bij de softbalsters van Sant Boi in Barcelona.

Via een persoonlijk contact van ouders van de junioren is geregeld dat de meiden in de herfstvakantie in de omgeving van Barcelona, een aantal wedstrijden tegen diverse juniorenteams kunnen spelen. Een bijzondere ervaring en de meiden verheugen zich er al een hele tijd op. Ze hebben keihard hun best gedaan om geld in te zamelen voor deze reis. Onder andere door zich te laten sponsoren tijdens de hit-a-thon op dinsdag 3 oktober jl. en er zijn ook enkele sponsoren opgestaan, o.a. Exposize, die ervoor zorgen dat de meiden er goed gekleed bij lopen in Spanje.

Foto: Rachel Rietdijk

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!