Wat doet een redacteur van het Rijswijks Dagblad in Zoetermeer bij Dekker Zoetermeer? Je kunt er eigenlijk heel veel doen. Sporten, borrelen en eigenlijk teveel om op te noemen. Ditmaal was een delegatie van het Digitaal Dagblad uitgenodigd om een echte belevenis te ondergaan.

We begaven ons in de wereld van de Escape Rooms. Drie man sterk, een berucht trio dat nog geen ervaring had met Escape Rooms, was van plan om binnen het uur de Escape Room met het thema Flying Dutchman te ontvluchten.  Er dienden allerlei raadsels opgelost te worden om te ontsnappen. We deden er uiteindelijk een uur en drie minuten over. De kamers waren ingericht als waren het hutten op het schip van kapitein Davey Jones in de film Pirates of the Caribbean.

De Escape Rooms hebben de thema’s Flying Dutchman, Cabin in the Woods en School of Witchcraft (laatste pas medio Juli) . Er zijn twee kamers met hetzelfde thema, zodat twee groepen het tegelijkertijd tegen elkaar kunnen opnemen. Cabin in the Woods en Flying Dutchman zijn ook bij Escape World Amsterdam Waterlooplein te spelen. Deze thema’s zijn dus de enigein Zuid-Holland. School of Witchcraft is de enige in Nederland straks bij Dekker.

De Escape Rooms bij Dekker zijn vanaf maandag 19 juni geopend.

Reserveren kan vanaf 75 euro per kamer. Er geldt een toeslag per persoon van vijf euro (maandag tot en met donderdag) en 7,50 euro (vrijdag tot en met zondag). Je kunt de Escape Rooms ook boeken in combinatie met bowling- en restaurantarrangementen. Voor vragen of reserveringen: 079-3684200.

 

Openingstijden van de Escape Rooms
Maandag tot en met vrijdag, 17:00-23:00 uur.
Weekend, 11:00-23:00 uur.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!