Sander Fischer is het volgende kandidaat raadslid op de lijst van Onafhankelijk Rijswijk die zich aan een groter publiek voorstelt. Sander is de zoon van Idzard Fischer, de voormalig fractieleider van Gemeentebelangen Rijswijk.

“Met veel energie en trots mag ik mezelf voorstellen als kandidaat raadslid voor Onafhankelijk Rijswijk. Ik ben 30 jaar, heb heel mijn leven met veel plezier in Rijswijk gewoond en doe dit sinds kort midden in het oude centrum. Ik werk als projectleider bij KPN in het segment Large Enterprise en volg daarnaast een HBO bachelor traject in de richting Management. De combinatie van gezond verstand, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen zet ik hierbij gedoseerd in om mijn doelen te behalen.”

Thuis
“Politiek is thuis altijd een veelbesproken onderwerp geweest en via mijn opa en vader heb ik hier veel van meegekregen. Je kan zeggen dat het er met de paplepel is ingegoten. Dat ik politiek actief zou worden wist ik zeker. Hoe, wat en wanneer zijn vragen die de afgelopen periode beantwoord zijn bij OR. Mijn wens is dat de nadruk binnen de Rijswijkse politiek meer op de inhoud en transparantie komt te liggen en hier wil ik alle betrokkenen op uitdagen. Dit sluit dan ook helemaal aan bij de kernwaarden van OR: eerlijk, nuchter en authentiek.”

Met deze kernwaarden wil ik mij in het bijzonder gaan inzetten voor:
• Kwalitatieve en bereikbare sport en recreatie mogelijkheden.
• Wonen en leven op hoog niveau, met elkaar.
• Goede bereikbaarheid en een duidelijk parkeersysteem.
• Excellente dienstverlening vanuit de gemeente, een “no nonsense”-aanpak.

“Ik laat me graag inspireren door nieuwe inzichten en kijk er naar uit om daarover met u in gesprek te gaan. Ik ben de komende periode veel te vinden in Rijswijk en hoop u daar te ontmoeten!”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!