Op zondag 24 september van 15.30 uur tot 16.30 uur zijn Nick & Simon in MediaMarkt Rijswijk aanwezig voor een signeer-en fotosessie. Deze sessie is ter promotie van hun nieuwe cd “Aangenaam” die verkrijgbaar is vanaf 22 september. Het populaire Volendamse duo bracht op 1 september twee nieuwe nummers uit: Zing! (feat. Jayh) en Proosten Op de Doden. Beide songs staan ook op het nieuwe album Aangenaam.

De officiële single Zing! bevat een samenwerking met zanger Jayh en is geproduceerd door niemand minder dan hit producer Jack $hirak (o.a. Lil Kleine, Ronnie Flex). De videoclip die voor de track is geschoten is geregisseerd door Paperclips Media (o.a. Broederliefde, Ali B, Jayh) en zal op 8 september worden gelanceerd op het YouTube-kanaal van Nick & Simon.

Voor dit kanaal zijn de twee heren sinds april dit jaar fanatiek aan de slag gegaan met het posten van vlogs en de serie Hit The Next Level waarvoor ze samen met een bekende Nederlander mash-ups gingen maken van bekende hits.

Op 11 oktober gaat de gelijknamige theatertour van start die in totaal 57 voorstellingen in 55 verschillende theaters en schouwburgen door heel Nederland telt. Kaarten zijn beschikbaar via NTK.nl.

Tracklisting ‘Aangenaam’:
1. De Dag En De Nacht
2. Gek Van Geluk
3. Ondersteboven
4. Zing! (Feat. Jayh)
5. Het Is Mooi
6. Welkom
7. Leg Me Uit Wat Liefde Is
8. Proosten Op De Doden
9. Minder Van Meer
10. Aangenaam
————
11. De Dromer In Mij
12. Blijf Overeind
13. Zing! (originele versie)
14. Ondersteboven (akoestisch)
15. De Dromer In Mij (akoestisch)

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!