Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand, ligt Museum Beelden aan Zee. Hier kunt u genieten van moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. Gaat u mee?

Vanaf Florence wordt er vertrokken op dinsdag 16 januari vanaf Steenvoorde in Rijswijk om 13.00 uur en vanaf Serviceflat Over de Bogaard om 13.30 uur. Retour 16.30 uur.

De kosten: € 27,50 (€ 14,50 met Museumkaart). Een introducé betaalt € 30,- euro. Bijzonderheden: Er zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. De uiterste inschrijfdatum is 7 november. Na deze datum kunt u altijd informeren of er wellicht nog een plek vrij is. Voor informatie en aanmelding belt u met Florence, 070 – 41 31 000 of u mailt naar florencepas@florence.nl.

Over Museum Beelden Aan Zee
Het Museum Beelden aan Zee is in 1994 gesticht door het verzamelaarsechtpaar Theo en Lida Scholten en richt zich exclusief op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. Het gebouw, ontworpen door de Nederlandse architect Wim Quist, past bij het thema van haar omgeving: de vorm van het gebouw is namelijk gelijk aan die van een schelp. Van buitenaf is er nog niets te zien van de beeldhouwkunst die binnen in de schelp te ontdekken valt. In de verschillende zalen en terrassen worden ongeveer twaalf tentoonstellingen per jaar georganiseerd met internationale moderne beeldhouwkunst in de meest uiteenlopende materialen en stijlen.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!