Modeketen Promiss sluit vijftien van de in totaal 33 vestigingen. De vijftien vestigingen die worden gesloten zijn voormalig Superstar-winkels op B-locaties. Daar hoort ook de vestiging in winkelcentrum In de Bogaard bij.

Promiss gaat zich meer richten op A-locaties. De modeketen hoopt samen met de webshop en de vestigingen op de A-locatie in de toekomst voor groei te gaan zorgen. De organisatie sluit het openen van nieuwe winkels niet uit.

Promiss maakte in 2015 nog een doorstart. Moederbedrijf Etam Groep werd in april door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. R&S Retail, het moederbedrijf van Steps en Superstar, nam een deel van de winkels van Promiss en Miss Etam over.

Andere Promiss-winkels die sluiten zijn die in Almere, Den Helder, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Gorinchem, Heerlen, Heerhugowaard, IJmuiden, Leeuwarden, Leiden, Ridderkerk, Roosendaal en Volendam. De winkels gaan in december hun deuren sluiten. Er werken nu 64 medewerkers bij de vijftien vestigingen die sluiten. Met hen wordt nog overlegd over de toekomst.

Lees ook: http://rijswijksdagblad.nl/exclusieve-mart-visser-womens-night-out-bij-promiss/

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!