Het Sir Winston Partycentrum is niet bij iedere Rijswijker bekend. Daar wil bedrijfsleider Loek Wesseling verandering in hebben. Er worden iedere week feesten georganiseerd. Maar de Partycentrum wil zich ook gaan profileren als de locatie voor trouw-, verjaardags- en bedrijfsfeesten.  

“Drie weken geleden stonden wij met de Sir Winston Partycentrum op de WeddingFair in Den Haag.” Aan het woord is Loek Wesseling, gastheer van het Sir Winston Partycentrum. “We zijn er daar achter gekomen dat we momenteel goed in de markt liggen als locatie voor trouwfeesten. Dat doen we ook het liefste. Een mooi feest organiseren voor mensen. Wij hebben hier in de Sir Winston Partycentrum alle voorzieningen om er een memorabel feest van te maken. Wij zijn ook een trouwlocatie, maar we zijn gespecialiseerd in het organiseren van feesten. Het is ook mogelijk om hier de receptie te houden.”

Het Sir Winston Partycentrum ligt een etage boven de Halve Maan. Van oorsprong is het een disco, dus de voorzieningen voor een mooi feest zijn aanwezig. “We kunnen het bruidspaar alles uit handen nemen,” vervolgt Wesseling. “Van buffet tot hapjes, van een deejay tot een band. Het is de bedoeling dat het bruidspaar samen met alle gasten feest viert en daarna lekker naar huis gaat met een super gevoel.”  

“De zaterdag zit vaak vol, maar op de vrijdag,” weet Wesseling, “is er nog plaats. We hebben onze 80’s, 90’s en 00’s feesten, Surinaamse feesten, salsafeesten en feesten voor verschillende businessclubs. En momenteel is Indorock weer erg ‘hot’. Dat zijn feesten die op de zaterdag elke maand zijn uitverkocht.”

Het Sir Winston Partycentrum is een mooie feestlocatie die de kleur en de taal van de liefde spreekt: rood

Het Sir Winston Partycentrum bestaat momenteel tien jaar. Het betekent voor Loek Wesseling dat hij de mooie locatie wil inzetten voor meer dan alleen zelf georganiseerde feesten. Een bruidsfeest is daar een mooi voorbeeld van. “We gaan mee in de wensen van het aanstaande bruidspaar. We bekijken samen de mogelijkheden en zorgen dat het geweldig wordt.” Het Sir Winston Partycentrum is een mooie feestlocatie die de taal van de liefde spreekt: rood. “Bruidsparen die niet van rood houden komen zich hier niet laten informeren over de mogelijkheden. Populair is momenteel de fotobooth. Samen met het paar zoeken we ook naar een goede dj of band. We hebben veel ervaring met optredende artiesten. Mocht het zijn dat het aanstaande bruidspaar op een datum wil dat wij zelf al een feest organiseren, dan maken we graag plaats.”

Het Sir Winston Partycentrum is er om de mensen te vermaken. Het heeft een grote traditie daarin. Wesseling: ”Bruiloftsfeesten zijn extra leuk, omdat het om de dag gaat die hen het meest zal bijblijven. En wij willen daar maar al te graag aan meewerken. Bovendien zijn we zeker niet duur in deze regio. Wij verhuren wel altijd met drankarrangementen, maar deze zijn heel erg netjes geprijsd.”

Wilt u meer weten over de arrangementen van het Sir Winston Partycentrum. Bel: 070-3192359 of mail naar info@sirwinston.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!