De Vuurwerkhal in Rijswijk liet op zondag 27 november al zien wat het in huis heeft. Onder het toeziend oog van meer dan duizend Rijswijkers ging er ruim 400 kilogram vuurwerk de lucht in. Men genoot van het mooie siervuurwerk en harde salute knallen.

Het zijn momenteel drukke dagen voor de Rijswijkse Vuurwerkhal. De consument kan op de website www.vuurwerkhal.nl al het moois zien dat Frits Broks in zijn bunkers heeft opgeslagen. Des te meer je online in de voorverkoop bestelt, des te meer punten je kunt sparen voor schitterend en gratis vuurwerk. Vanwege het 25 jarig jubileum zijn de eerste 250 spaarpunten gratis en bestellingen boven de €50.- krijgen nog wat extra’s! Weet je al wat je wilt, ga dan naar de webshop: http://shop.vuurwerkhal.nl

vuurwerkhal
Blinkers, fonteinen, cakes en grote combinatie boxen met kilo’s kruit worden er zaterdag 10 december getoond bij de Mega Vuurwerk Show. Half Den Haag en Rijswijk gaan uitlopen om te genieten van de vuurwerkshow achter het HPSV voetbalterrein in het Zuiderpark aan de Henriette Roland Holstweg.

Zoals ieder jaar schiet de Vuurwerkhal een gedeelte van de collectie ter demonstratie. Er worden meer dan 50 artikelen geschoten uit alle prijscategorieën. Uiteraard sluit de Rijswijkse Vuurwerkhal de demo weer af met een finaleshow geschoten op muziek.

Vorig jaar had de muziek van de finaleshow een Haags tintje. Dit jaar is er voor een ander leuk thema gekozen uit de beginperiode van De Rijswijkse Vuurwerkhal.

frits-broks-1
Wilt u weten hoe de show er vorig jaar uitzag? Zie dan de video hieronder:
https://www.youtube.com/watch?v=XXNwE9GBrzI

Al het vuurwerk is afkomstig uit China. Getest door Frits Broks en zijn medewerkers  ter plekke. “We zijn elk jaar in maart een volle week in China. Daar laten we verschillende soorten vuurwerk maken en testen het zelf om zo tot de mooiste artikelen te komen. Want voor ons geldt dat we het mooiste vuurwerk willen hebben. We nemen alleen genoegen met het allerbeste.”

De Mega Vuurwerk Demoshow begint zaterdag 10 december om 19.00 uur. Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws over de show. Mocht het op zaterdag door slecht weer niet doorgaan, wordt de spectaculaire show uitgesteld naar zondag 11 december, ook om 19.00 uur.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!