Op vrijdag 16 maart vindt in Rijswijk het grote lijsttrekkersdebat onder leiding van journalist Bart Bakker plaats. De politieke arena op tennispark Welgelegen is met 150 gasten stijf uitverkocht.

Het Rijswijks Dagblad zal die avond live op Facebook verslag doen en een reportage van video-goeroe John Meijer zal kort daarna te zien op de diverse kanalen van de gemeente en media. Kortom, op de diverse digitale snelwegen zal het debat vlak voor de verkiezingen voor iedereen zichtbaar worden.

Burgemeester Michel Bezuijen zal middels loting bepalen wie in het 1 op 1 debat met elkaar de strijd aangaan. Tevens zal hij de loting verrichten van vragen van de gasten van die avond en van lezers van digitale media. Als u een vraag wilt stellen aan een lijsttrekker dan kunt u deze mailen naar info@bartbakker.eu.

Op de foto:
V.l.n.r herkenbaar: Alex Luneman van Welgelegen, Marc Weterings (Rijswijks Belang), Galiek Habieb (PPSC), Andy Kooij (PvdA), Coen Sleddering (VVD), Johanna Besteman (CDA), Constatijn Constantijn Dolmans (D66), Bart Bakker (Organisatie/ Gespreksleider), Marloes Borsboom (GroenLinks), Björn Duncan Lugthart (WIJ), Rob Korbijn (Onafhankelijk Rijswijk), Ed Braam (Beter voor Rijswijk) en Ronald Van der Meij (Gemeentebelangen). Jeroen Weber (Libertarische Partij) ontbreekt op de foto van John Meijer.

Bron: Voorburgs Dagblad

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!