De Nederlandse Modelspoordagen die komend weekeinde in De Broodfabriek in Rijswijk worden gehouden, zijn een absoute must voor de liefhebbers van modeltreinen. Zo zijn er onder meer 15 modelspoorbanen te bewonderen die een primeur zijn voor Nederland. Verder zijn er vele verkoopstands met een ruim assortiment van nieuwe en tweedehands attributen en voor de jeugd is er een ‘kidsplein’ met tal van activiteiten.

De modelspoorbaan liefhebber zal aanstaande zaterdag en zondag ogen te kort komen. Bijzonder zijn de 20 modelspoorbanen die geshowd worden, waarvan er 15 nog nooit eerder in Nederland te bewonderen zijn geweest. Ook het verkoop aanbod is gigantisch; van allerhande scenery, rollend materieel tot gereedschappen, elektronica en literatuur. Het volledige programma, de plattegrond en de namen van alle standhouders kunt u vinden op www.modelspoordagen.nl .

Voor de jeugd is er een heus ‘kidsplein’ ingericht. Kinderen kunnen daar hun rangeerdiploma halen, tijdens één van beide dagen zal zeker het 1000ste diploma feestelijk worden uitgereikt. Märklin stelt op het speelplein zijn ‘My World’ speeltrein ter beschikking. Iets oudere kinderen kunnen in de knutselhoek onder begeleiding Auhagen pakketjes in elkaar zetten. Groot en klein kan ook een rondje maken met een heuse stoomtrein.

Lezersactie
Lezers krijgen bij het tonen van dit bericht of tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting bij de Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk. Zij betalen zo € 8,- in plaats van € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. De entreekaart geeft tevens gratis toegang tot de Neuzelbeurs. Voor meer informatie: www.modelspoordagen.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam: …………………………………………………………….
E-mailadres: ……………………………………………………

Algemene informatie
13 en 14 januari in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen € 10,- (kinderen 3 t/m 12 jaar € 3,- en t/m 2 jaar gratis). Kijk op www.modelspoordagen.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!