Welzijn Rijswijk gaat vanaf maandag 5 maart 2018 een cursus GRIP&GLANS starten waar de Rijswijker kan kijken hoe het eigen leven er voor staat en hoe er meer glans aan gegeven kan worden.

Wilt u dat als Rijswijker? Meld u dan aan voor de groepscursus GRIP&GLANS. Soms is het goed de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen? Haal eruit wat erin zit!

Deze cursus is met name geschikt voor mensen die het interessant vinden om hun eigen leven onder de loep te nemen om te kijken waar het te verbeteren is. De cursus kan u helpen om beter in uw vel te komen zitten en zich minder eenzaam te voelen. Lisette Elgershuizen en Lonneke Hofmeester zijn de docenten van deze training en zelf erg enthousiast over de bewezen positieve effecten van deze cursus.

Tijdens de cursus GRIP&GLANS gaan we met elkaar aan de slag. U krijgt tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven. Er zijn 6 bijeenkomsten van 2 à 2,5 uur en er is na afloop nog een terugkombijeenkomst. Voor de cursus start vindt er met iedere deelnemer een intakegesprek plaats. De cursus is niet bedoeld om problemen te bespreken: we kijken juist graag naar wensen en mogelijkheden. Uw inzet is bij deze cursus van groot belang!

Maandag 5 maart 2018 starten we weer met deze cursus in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis.

Opgeven kan tot 15 februari 2018. Doet u mee of kent u iemand voor wie deze cursus interessant kan zijn?

Meer informatie of opgeven kan via 070-757 92 56 of mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!