Ruim 150 leerlingen van Balletstudio Karin den Os geven op zaterdag 11 en zondag 12 november aanstaande een leerlingenuitvoering in de Rijswijkse Schouwburg.

De voorstelling, getiteld CHOREIA THEOON, bevat de afwisseling die elke bezoeker van ons gewend is. Klassiek ballet, moderne dans, hip hop, en streetdance zijn stijlen die u worden gepresenteerd in een voorstelling in volle vaart, geïnspireerd door de oude Griekse Olympiërs. Kaarten ad 18,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Rijswijkse Schouwburg.

Balletstudio Karin den Os is de oudste en grootste balletstudio in Rijswijk. De balletschool voor amateurdansers bestaat 48 jaar en is gelegen aan de Bilderdijklaan in Rijswijk. Voor bijna alle leeftijdsgroepen heeft de school een aanbod dat bovendien ook gevarieerd is in stijlen. Enthousiaste docentes verzorgen de lessen in kleine groepen met maximaal veertien leerlingen: persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van elke danser staat hoog in het vaandel. Geregeld wordt het verworven kunnen gepresenteerd: zowel bij evenementen als het Strandwalfestival, Rijswijks Pracht, het Zomerfeest in Oud-Rijswijk en de Kerstparade, als ook eens per twee tot drie jaar in een leerlingenuitvoering in de Rijswijkse Schouwburg.

Passie in Dans! Meer weten? Kijk op www.balletstudio.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!