Altijd al willen dansen als in de Bollywoodfilms? Het kan op 17 maart in Centrum voor de Kunsten in Rijswijk. In een workshop maken de deelnemers van 6 tot en met 80 jaar kennis met de vrolijke en swingende dans met Indiase invloeden.

Bollywood is de grootste filmindustrie ter wereld, waarin dans centraal staat. Trias organiseert een workshop over deze bijzondere vorm van dansen. In de workshop komen typerende dansmoves voor waaronder sierlijke handgebaren, bewegingen met hoofd, ogen en nek. Iedereen kan meedoen: het enige wat nodig is, is prettig zittende kleding en goede moed, energie en zin. Schoenen zijn zelfs overbodig, want er wordt op blote voeten gedanst.

De kosten bedragen eenmalig € 2,50 en de workshop duurt zestig minuten.

Mocht de workshop in de smaak vallen, dan is er vanaf 3 april tot en met 19 juni ook een korte cursus Bollywood dansen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Deze les vindt plaats op dinsdag en is 50 minuten lang. Deze cursus kost € 71, betalen met de Ooievaarspas is mogelijk. Bij voldoende animo kan een cursus voor jongeren en volwassenen gestart worden.

Inschrijven voor de workshop en de korte cursus kan via www.stichting-trias.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!