In navolging van de nieuwe karts heeft ook het lasergamen bij Attractiecentrum Zoetermeer een verandering ondergaan. Franse graffiti-artiesten hebben van de ruimte een apocalyptische omgeving gemaakt, met mystieke muurschilderingen en coole effecten met blacklight en lasers. En helemaal in de achterste kamer vind je een helikopter. Je waant je zo echt in het einde der tijden.

,,Deze nieuwe muurschilderingen zijn een enorme aanwinst. Je let tijdens het lasergamen misschien niet altijd op de omgeving, maar het draagt zeker bij aan de juiste sfeer tijdens het spel. We zijn er erg blij mee hier bij Attractiecentrum Zoetermeer. Dit is weer een stap in de goede richting en er staat nog veel te gebeuren hier,” zegt officie manager Floris Wijkniet tegen het Zoetermeers Dagblad.

Wil jij met een groep van 8 vrienden gratis lasergamen in deze nieuwe setting bij Attractiecentrum Zoetermeer? Like dan ons artikel op Facebook en tag zeven mensen met wie jij wilt lasergamen. Het Zoetermeers Dagblad maakt binnenkort de winnaar bekend van deze prijs.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!