Woensdag 21 maart is voor dames die houden van mooie kleding een datum om in de gaten te houden. Dan komt LaDress, met haar rondreizende pop-up concept LaDress Boutique, naar Restaurant Hotel & Spa Savarin.

LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden. Een jurk waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt – of je nu naar kantoor gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend. Recentelijk zijn er drie nieuwe lijnen toegevoegd aan de collectie: LaDress Couture, LaDress Balance en LaDress Girls. LaDress wordt exclusief verkocht via www.ladress.com, de LaDress Brand Boutiques en rondreizend pop up concept LaDress Boutique.

Simone van Trojen, moeder van Beau en Lise, had een droom die uitmondde in een prachtig avontuur. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte Simone een aantal jaar als corporate executive. Jarenlang was zij op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij vervulde. Een zoektocht die haar er in 2006 toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Tegenwoordig combineert Simone het moederschap, haar huwelijk, een eigen onderneming en een rijk sociaal leven.

Op 21 maart komt LaDress, met haar rondreizende pop-up concept LaDress Boutique, naar Restaurant Hotel & Spa Savarin. Je bent van harte welkom in onze Boutique. Dus ben jij op zoek naar het perfecte jurkje? Neem je vriendinnen mee, drink een drankje en pas al onze modellen om jouw perfecte LaDress te vinden.

Woensdag 21 maart 13:00 – 21:00 uur

Meer informatie via www.ladress.com

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!