Het sportcentrum La Playa in de Cobbenhagenstraat in de Rijswijkse Plaspoelpolder was dinsdag voor de profvoetballers van VVV-Venlo het toneel voor wat teambuilding en voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het was de tweede dag van het trainingskamp voor de nieuwbakken eredivisionist.

Het was ook de terugkeer van oud-ADO Den Haag trainer Maurice Steijn in de regio. “Vandaag stonden er wederom een aantal activiteiten op het programma voor onze selectie. Waaronder een voetbaltraining, padel en beachvolleybal. Leuk voor de teambuilding. Vorig jaar zijn we hier ook al geweest. Morgen (=woensdag) spelen wij in Arnhem tegen Paok Saloniki (aanvang 17.00 uur).” Natuurlijk vroegen we Steijn ook naar de verwachtingen voor dit seizoen. “Hopelijk handhaving. We hebben de kleinste selectie, laagste budget, geen eredivisie ervaring, maar we moeten elke week als team strijden. Met een goed team en goede gasten kom je een behoorlijk end.”

Eerder had LaPlaya ook al de selectie van ADO Den Haag op bezoek. Eigenaar Marcel Bogaart: “Maurice is bekend met het La Playa concept en dat bevalt. Lekker in een ontspannen sfeertje lekker sportief bezig zijn.”

La Playa is er ook voor teambuilding, introductiedag, verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest. Meer informatie: https://www.laplaya.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!