Door sport, bewegen en cultuur blijf je gezond en ontmoet je anderen. Haaglanden Beweegt (voorheen Sport & Evenementen Haaglanden) zet zich samen met collega-organisaties van Sportief Besteed Groep in voor gezonde en actieve Rijswijkse inwoners. Zij nodigen jong en oud uit om op het Strandwalfestival in beweging te komen. Zaterdag 9 september vindt u hen van 12.00-17.00 uur op de Van Vredenburchweg en in Tennispark Welgelegen met tal van leuke activiteiten.

De jongste inwoners van Rijswijk kunnen klimmen en klauteren over een speciaal aangelegde peuterparcours. Basisschoolkinderen gaan zowel creatief als sportief aan de slag. Maak een eigen Ontdekkerstattoo of versla je vrienden tijdens een wedstrijdje basketbal of voetbal.

Voor volwassenen en ouderen De Rijswijkse buurtsportvereniging “Lekker Bezig” is aanwezig op de markt om informatie te delen over laagdrempelige beweegactiviteiten die met een strippenkaart gevolgd kunnen worden zoals cardio tennis, outdoor bootcamp en dans 55+.

Oudere inwoners (65+) van Rijswijk kunnen terecht bij Sportief Plus om zich in te schrijven voor een proefles Hip Hop+ of Rijswijk Blijft Staan.

Voor alle leeftijden Om 13.00 uur verzorgt onze Granny Hip Hop Crew een spetterend optreden op het Jeugdpodium. Daarna kan je zelf met de voeten van de vloer. Sport- O-Theek Haaglanden organiseert namelijk een klein springkussenfestijn met allerlei luchtkussens. Heb je trek gekregen van al dat bewegen? Maak dan een gezonde traktatie bij Happy Fit en eet hem lekker op!

Sportief Besteed Groep Sportief Besteed Groep gebruikt de kracht van sport en cultuur om mensen en organisaties in beweging te brengen. Deze overkoepelende organisatie bestaat uit verschillende dochterondernemingen met een eigen werkgebied en specialisme. Op het Strandwalfestival zijn we vertegenwoordigd met de volgende ondernemingen en projecten: Haaglanden Beweegt (De Ontdekkers en Team Brede Impuls), Sportief Advies, Sportief Plus, Sportfeestjes, Sport-O-Theek Haaglanden, Happy Fit en Buurtsportvereniging Lekker Bezig. Kijk voor meer informatie op www.sportiefbesteedgroep.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!