Welzijn Rijswijk zoekt vrijwilligers om mee te helpen met de Kerstbrunch die op Tweede Kerstdag wordt gehouden. Te vroeg? Nee hoor, want vanaf oktober wordt er met de organisatie begonnen.

Er worden veel kerstactiviteiten georganiseerd maar zelden op de Kerstdagen zelf. En dat zijn nou net de dagen waarop mensen extra behoefte hebben aan warmte en gezelschap van anderen. Daarom organiseerde Welzijn Rijswijk in 2016 op Tweede Kerstdag een Kerstbrunch speciaal voor mensen die een steuntje in de rug konden gebruiken. De brunch was zo’n een groot succes dat we ook dit jaar een Kerstbrunch op Tweede Kerstdag organiseren.

Om de Kerstbrunch mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar mensen die een warm hart toedragen aan stadsgenoten die wat gezelligheid kunnen gebruiken. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, betrokken Rijswijkers die een handje willen helpen bij de zaalversiering, de organisatie en de bediening.

U wilt medeRijswijkers ook een mooie Kerst bezorgen en u heeft op Tweede Kerstdag wat tijd over? Meld u dan snel aan. Wij willen in oktober al beginnen met de organisatie van de kerstbrunch.
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Dennis Bodano van via 06-44559059 of dennis.bodano@welzijn-rijswijk.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!