Burgemeester Michel Bezuijen en Wim Drossaert van Dunea doen woensdag de feestelijke aftrap van de Karaffenestafette 15.00 uur in restaurant idz HEERLIJK.

Woensdag 24 januari gaat de karaffenestafette officieel van start in de gemeente Rijswijk. Burgemeester Michel Bezuijen en Wim Drossaert, directeur Dunea overhandigen 12 karaffen aan Els Fischer, eigenaar van restaurant idz HEERLIJK te Rijswijk.

Door het schenken van kraanwater worden onnodig gebruik van plastic of glazen flessen en de bijbehorende transportkosten voorkomen. Daarom is Dunea gestart met de kraanwatercampagne. Stap voor stap wordt de actie uitgerold in de 19 gemeenten binnen het leveringsgebied. Dunea biedt de karaffen, de ondernemer doet de rest.
De campagne loopt nu in Den Haag, Leiden, Oegstgeest, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar. Woensdag de 24e start de campagne in de gemeente Rijswijk. Op de planning staan gemeenten Noordwijk, Katwijk, Hillegom en Alphen aan den Rijn.

Ondernemers hoeven niet te wachten op de estafette bestellen kan ook op eigen initiatief, kijk voor meer informatie op www.dunea.nl/duinwateroptafel.

De aftrap is om 15.00 uur in restaurant idz HEERLIJK, Herenstraat 8, 2282 BT in Rijswijk.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!