Dankzij de verkoop van drinkflessen en USB-sticks op het Invitatietoernooi op Tennispark Overdam werd er voor Hospice Het Vliethuys een bedrag van 633 euro ingezameld.

,,We zijn trots op deze opbrengst’’, zegt Ellen Klaarhamer namens Tennispark Overdam. ,,Het is dan ook een geslaagd toernooi met ruim tweehonderd deelnemers. Voor dit jaar was Hospice Het Vliethuys het goede doel. Een prachtige instelling waar door vele vrijwilligers hard wordt gewerkt om de bewoners in de laatste fase van hun leven bij te staan’’.

Geste
,,We zijn bijzonder blij met deze donatie’’, reageert Willy Blonk, bestuursvoorzitter van Hospice Het Vliethuys. ,,Een mooie geste van de organisatie van het Invitatietoernooi op Tennispark Overdam waarvoor we hen bijzonder dankbaar zijn’’.

Warme band
,,We onderhouden een warme band met de inwoners uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk’’, vult hoofdcoördinator Joke Campo aan. ,,Een donatie als deze is hier een aansprekend voorbeeld van. Met deze donaties kunnen we activiteiten voor onze inwoners organiseren of voor hen de faciliteiten uitbreiden. In dit geval gaan we het bedrag besteden aan de heaters zodat onze bewoners ook verwarmd buiten kunnen zitten’’.

Nadere informatie over het Vliethuys is terug te vinden op  website www.hetvliethuys.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!