Inter Rijswijk verloor zaterdag de uitwedstrijd in Doetinchem tegen topploeg Seesing Personeel Orion met 3-1. De openingsset werd met een flinke dosis strijdlust met 24-26 gewonnen, maar daarna was de klasse van de nummer twee van de Eredivisie de Rijswijkers te machtig; 25-19, 25-16, 25-22.

Het wordt de komende weken erop of eronder voor de mannen van Willy Steenbakkers. Inter staat nu op de gedeeld zevende/achtste plaats. Om de play-offs te halen moeten de Marimbahalbewoners zevende worden. De concurrentie is groot, want naast Coniche Zwolle, dat net als Inter 12 punten heeft, zijn ook Vallei Prins en Zaanstad (beide 11 punten) nog in de race om het laatste play-offticket.

Komend weekeinde staan de lange Rijswijkers in de eerste van drie cruciale wedstrijden in de Marimbahal tegenover directe concurrent Zaanstad.

Het tweede herenteam van Inter Rijswijk handhaafde zaterdag door een 0-4 zege bij Skunk de tweede positie in de Eerste Divisie. Dames 1 won zaterdag in Amsterdam met 1-3 van Mobiquity US 3. De Rijswijkse meiden van coach Harold Vlijm staan daarmee nog altijd aan kop in de Tweede Divisie met tien punten voorsprong op de nummer twee.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!