De heren van Inter Rijswijk maakten zaterdag in het competitietreffen met ARBO Rotterdam de favorietenrol meer dan waar. De Rotterdamse laagvlieger werd met een kansloze 3-0 nederlaag terug naar de Maasstad gestuurd.

Er stonden deze week veel activiteiten op het programma binnen volleybalvereniging Inter Rijswijk. De hele week assisteerden de spelers van heren 1 en dames 1 bij jeugdtrainingen en werden levensmiddelen ingezameld voor actie Samen voor de Voedselbank.

Daarnaast was er speciaal voor alle sponsoren van Inter Rijswijk een speciaal evenement waarin onder andere oud-international Yannick van Harskamp en bronzen medaille winnaar Alexander Brouwer de sponsoren uitlegden wat er allemaal bij topvolleybal komt kijken. Gelukkig zorgden al deze activiteiten niet voor negatieve afleiding op het veld, want tegenstander ARBO Rotterdam kreeg geen enkele kans.

Rechtstreekse concurrent Taurus verloor verrassend thuis met 3-1 van het Talentteam, waardoor Inter de vierde plaats nu stevig in handen heeft. Aankomende zaterdag speelt Inter tegen Nesselande in Zevenhuizen. De wedstrijd start om 19.30 uur.

Foto: Sebastiaan Nederhoed/Haagsetopsport.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!