De huiskat April die was weggelopen uit een woning aan de Junghuhnstraat is inmiddels gevonden. De grijze raskat, een Britse Langhaar werd sinds 26 februari 20:00 uur vermist. De Rijswijkse Amy Booij is blij dat ze April weer gevonden heeft. “We hadden al met veel mensen lopen zoeken, maar konden haar in eerste instantie niet vinden. Een dag later was ik was onderweg naar huis en ik liep een beetje geluidjes te maken En daar reageerde ze op en ik dacht, nee het zal toch niet … en ik zag maar niks, maar hoorde wel gemiauw en toen kwam ze langzaamaan te voorschijn. Ze zat klem tussen een schuur en een baksteen. Ongeveer 50 meter vandaan ons. Het is dat ze geluid ging maken, anders hadden we haar nooit gevonden. Ze was heel erg aan het trillen van de spanning en kou denk ik ook. We zijn blij dat ze weer thuis is. Ik wil ook iedereen bedanken die met ons meegedacht en gezicht heeft.”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!